Este sitio web utiliza cookies. Si sigues navegando consideramos que estas aceptando su uso. Encontrarás más información en la dirección: http://www.lecturafacil.net/es/info/1-politica-de-cookies/.

Juliol 2013

Info Facil
Butlletí informatiu sobre Lectura Fàcil
Juliol 2013
Editorial

Lectures LF per l'estiu           

Abans de començar vacances us enviem el butlletí amb les activitats que hem organitzat el mes de juliol. Tornarem al setembre amb nous projectes de foment de la lectura i difusió dels llibres LF, més propostes formatives i un munt d'idees que confiem dur a terme amb la col·laboració de les persones que ens ajudeu a fer créixer la xarxa de la Lectura Fàcil.

Bon estiu i bones lectures!!

Llibreries de Referència

La xarxa de llibreries de referència continua creixent i incorpora una nova llibreria a Andalusia.

El árbol de las palabras
Plaza San Andrés. Edificio Espronceda. Local 8-9
Jerez de la Frontera (Cádiz)
Tel. 856 055 491


Al Mapa LF trobareu totes les llibreries amigues que s'han compromès a tenir els llibres de Lectura Fàcil.

Clubs de Lectura Fàcil

10è Aniversari del Voluntariat per la Llengua a Tortosa


Club LF de la Biblioteca Marcel·lí Domingo

En l'acte de celebració del 10è aniversari del Voluntariat per la Llengua a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa, el CNL de les Terres de l'Ebre va obsequiar els tertulians del club LF amb aquesta imatge.
La compartim amb vosaltres.

Formació

Curso online de técnicas de redacción LF (de l'1 al 16 de juliol)

L'ALF ha ofert un nou curs inicial de tècniques de redacció en línia per a professionals que volen redactar textos informatius, divulgatius o narratius de manera clara i comprensible.
El curs té una durada de 10 hores i s'ofereix des de la plataforma d'aprenentatge virtual Moodle, gestionada pel Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya.

Donada la bona acollida de la formació en línia, programarem nous cursos per a l'últim trimestre de l'any.


Com redactar continguts web: Pautes de Lectura Fàcil
(4 de juliol)

L'ALF ha ofert un mòdul sobre l'aplicació de les pautes LF en la gestió de pàgines web dins el curs "Gestió dels webs institucionals", organitzat per l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l'Ajuntament de Barcelona. El curs s'ha adreçat a personal tècnic i administratiu encarregat de gestionar les pàgines web de l'Àrea.

Bones pràctiques

Club LF de la Biblioteca Municipal de Santa Cruz de Bezana La vostra entitat, centre educatiu, biblioteca... treballa amb materials LF?

Expliqueu-nos el vostre projecte. Les iniciatives més actives en el foment de la lectura i la dinamització lectora rebran un lot de llibres LF.
Més informació

Recomanem

Díptic dela Ruta Literària per Collbató

Si us ha agradat la novel·la "De Chamartín a Collbató", us oferim una ruta literària per visitar  els escenaris reals que van marcar la infantesa i la vida del protagonista, i per parlar amb l’autora del llibre, M. Àngels Sellés, que farà de guia i comentarà el recorregut.

Més informació

Responsables


Associació Lectura Fàcil, Generalitat de Catalunya ICIC, 100% lectors
Website diseñado por Ivan Diaz