Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Jornada Lectura Fàcil i biblioteques: una col·laboració d'èxit

L’Associació Lectura Fàcil organitza per cinquè any la Jornada professional sobre Lectura Fàcil. Enguany, coincidint amb la celebració del l’any de les biblioteques, la jornada girarà al voltant de la relació entre biblioteques i el foment de la lectura a través dels materials Lectura Fàcil.

Programa


Inscricpions

La jornada es divideix en dos dies, divendres 13 (formació) i dissabte 14 de novembre, i es realitzarà al Palau Robert de Barcelona (Passeig de Gràcia, 107)

Divendres 13 novembre (16h -20h)
Formació: Vull crear un club de lectura
Pautes per organitzar i dinamitzar un club de Lectura Fàcil. A càrrec de Mireia Estapé, conductora del club LF del CPNL de Cornellà; i Lali Feliu, actriu de teatre social.


Dissabte 14 novembre (9h-14h)
Empar Moliner, escriptora i periodista, realitzarà la conferència inaugural sobre com crear nous lectors, com fomentar la lectura entre persones que no son lectores. 

Posteriorment Carme Fenoll (Servei biblioteques de la Generalitat de Catalunya), Marta Cano (Xarxa de biblioteques de la Diputació de Barcelona), Assumpta Bailac (Biblioteques de Barcelona) i  Mònica Baró (Facultat de biblioteconomia de la UB) i un representant del Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya parlaran sobre la relació de les biblioteques públiques catalanes amb la Lectura Fàcil.

Després de la pausa, l’Associació Lectura Fàcil presentarà les dades dels clubs de Lectura Fàcil, l’ús dels llibres LF i els usuaris durant aquests 12 anys d’existència.

Seguidament diferents testimonis de la Lectura Fàcil (usuaris i dinamitzador) exposaran la seva experiència amb els materials LF.

La jornada finalitzarà amb el lliurament dels Premis Bones Pràctiques. Els guanyadors exposaran els seus projectes.

Inscripcions

Publicat el 22 d'octubre de 2015

Website diseñado por Ivan Diaz