Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

La Coordinadora de la Llengua, a la seu de l’ALF

L’Associació Lectura Fàcil ha acollit a la seva seu l’última reunió de la Coordinadora de la Llengua de Barcelona. Durant la reunió es va valorar la Jornada que es va celebrar el passat 20 de gener per actualitzar el Pla d’Acollida de la ciutat de Barcelona. També es van crear dues comissions de treball, una per optimitzar el web de la Coordinadora i l’altra per tractar la formació de voluntaris i professionals.

La Coordinadora és un grup de treball promogut des de l’Ajuntament de Barcelona que agrupa entitats que treballen per la integració lingüística de la població nouvinguda a la ciutat de Barcelona. L’Associació Lectura Fàcil en forma part des dels seus inicis. La Coordinadora es reuneix trimestralment per debatre els problemes relacionats amb l’aprenentatge de les llengües i amb l’objectiu de compartir els recursos de totes les entitats.

Publicat el 3 de febrer de 2011

Website diseñado por Ivan Diaz