Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Viu el Sant Jordi amb Lectura Fàcil

Aquest Sant Jordi, l'Associació Lectura Fàcil tindrà una parada de llibres a la Rambla del Raval de Barcelona, de les 11h del matí a les 20h de la tarda

A les 18h, a l'escenari de la Rambla del Raval, hi haurà la presentació del llibre de Lectura Fàcil "El nou món de la Sandy", de Fina Niubó, a càrrec de l'autora. Durant la presentació s'explicarà què són els llibres de Lectura Fàcil i es farà una lectura en veu alta de fragments del llibre. Us hi esperem a tots!!

Totes les persones que durant la Diada passegin per la Rambla del Raval tindran un punt de trobada a la parada de l'Associació, on podran conèixer el projecte Lectura Fàcil i trobar llibres elaborats amb especial cura per ser llegits i entesos per persones amb dificultats lectores.

Recordeu que voleu organitzar una exposició de llibres al vostre centre, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us deixarem els llibres en préstec. A la pàgina web de l'Associació, hi trobareu el llistat de llibres. Heu d'enviar-nos els títols, el número d'exemplars que desitgeu i les vostres dades a: lecturafacil@cobdc.org

Bon Sant Jordi i bona lectura!

Viu el Sant Jordi amb Lectura Fàcil
Dia: 23 d'abril
Lloc: Rambla del Raval de Barcelona
Horari: de les 11h del matí a les 20h de la tarda

 

Publicat el 10 d'abril de 2008

Website diseñado por Ivan Diaz