Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

2a edició de les Directrius per a materials LF

Els professionals que ho desitgin tenen a la seva disposició la segona edició de les "Directrius per a materials de Lectura Fàcil", una edició conjunta del Col·legi Oficial de Bibliotecaris-Documentalistes de Catalunya i l’Associació Lectura Fàcil.

Des de la publicació de la primera edició el 1997 s’han produït canvis significatius en l’àmbit de la Lectura Fàcil. Tant les solucions de tipus tecnològic com el tracte a les persones amb discapacitat han experimentat una gran evolució. La societat d’avui exigeix molt a tota la ciutadania, incloses les persones amb discapacitats, que han d’estar ben informades per prendre les seves pròpies decisions.

Un grup de treball de la Secció de Biblioteques al Servei de Persones en Situacions Desavantatjoses de l’IFLA va assumir la responsabilitat de revisar les Directrius. Formaven part d’aquest grup de treball Misako Nomura (Japó), Gyda Skat Nielsen (Dinamarca) i Bror Tronbacke (Suècia). La versió catalana és d’Àngels Massísimo, professora de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, i Carme Mayol, codirectora de l’Associació Lectura Fàcil.

L'Associació Lectura Fàcil consta en aquesta 2a edició de les "Directrius per a materials de Lectura Fàcil" com a centre de referència que du a terme activitats de Lectura Fàcil.

Publicat el 22 de maig de 2012

Website diseñado por Ivan Diaz