Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Convocat el VI Certamen Literari Rosetta 2013

L'objectiu principal del Certamen Literir Rosetta és fomentar la creativitat de les persones amb trastorns de l'espectre autista o discapacidad intel·lectual. Enguany es convoca la sisena edició. L'ALF adapta els textos guanyadors a Lectura Fàcil.

Al Certamen hi pot participar qualsevol persona amb discapacitat intel·lectual o trastorns de l'espectre autista, de forma individual o grupal dins les 3 categories establertes: Poesia-Premi Fundación Orange, Narrativa-Premi Fundación SEUR i Altres Formats-Premi Fundación ONCE. En totes elles el premi individual és de 400 euros i el grupal de 600 euros.

El concurs està organitzat per l'Asociación Argadini, la Fundación Orange, la Fundación Seur, la Fundación ONCE, la Fundación Inquietudes i Mobilepoint, amb la col·laboració de Publiescena i la Facultad de Ciencias de la Actividad Física y del Deporte de la Universidad Politécnica de Madrid.

Consulta les bases

 

Publicat el 18 de maig de 2013

Website diseñado por Ivan Diaz