Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

El llibre LF “La princesa malalta”, Premi Crítica Serra d’Or

El llibre de Lectura Fàcil “La princesa malalta” ha rebut  el Premi Crítica Serra d’Or en l’apartat de literatura infantil. El llibre ha estat seleccionat per tenir un “text acurat i renovador” i per la qualitat de les il·lustracions, obra de Rebeca Luciani. Les autores Maica Bernal i Carme Rubió van recollir el premi a l’acte de celebració el dimecres 4 de maig.

El llibre, de l’editorial  Publicacions de l’Abadia de Montserrat, és una adaptació d’un conte popular dels Andes i s’ha publicat dins de la col·lecció “Dones protagonistes”. Aquesta col·lecció es basa en contes on noies i dones amb diferents qualitats en són les protagonistes.

Els Premis Crítica Serra d’Or distingeixen cada any les millors obres publicades en llengua catalana de literatura i assaig, recerca, teatre i literatura infantil i juvenil. No tenen dotació econòmica. Consisteixen  en la proclamació del veredicte i en el lliurament d’una serreta d’or de solapa en concepte de distinció.

Publicat el 10 de maig de 2011

Llibres relacionats

La princesa malalta

Publicacions l'Abadia de Montserrat

La princesa que estaba enferma

Publicacions l'Abadia de Montserrat

Website diseñado por Ivan Diaz