Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

"El nou món de la Sandy" a Teià i Badalona

El dimecres 5 de març es presentarà el llibre “El nou món de la Sandy” de Fina Niubó al Casal de la Gent Gran de Teià (C/Riera, 90), a les 19.00h. L'acte és promogut per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Teià.

El dimecres 12 de març, a les 19:30h, es presentarà a la Biblioteca Can Casacuberta de Badalona (C/ Mossèn Anton Romeu, 48). La presentació anirà a càrrec de Carles Bertran, coordinador del CITE (Centre d'Informació per a Treballadors Estrangers) de CCOO de Catalunya. Durant la presentació s’explicarà què són els llibres de lectura fàcil (LF) i hi haurà una mostra dels llibres LF que hi ha a la biblioteca.

“El nou món de la Sandy” és el tercer llibre de la col•lecció «Llegim», de lectura fàcil, editat pel sindicat CCOO a l'editorial Publicacions de l'Abadia de Montserrat. Al llarg de les seves pàgines s’explica la història d'una noia equatoriana, la Sandy, que abandona el seu país i arriba a Catalunya. Aquí, treballa tenint cura d'una persona gran i entre les dues s'estableix una gran complicitat. La tristesa per estar lluny de la seva família, l'enyor dels seus costums, els tràmits per aconseguir els papers, són alguns dels temes que es tracten en aquest llibre, els quals contrasten amb les ganes d'aprendre, d'integrar-se i de començar una nova vida.

Presentacions “El nou món de la Sandy"
Dimecres 5 de març
Lloc
: Casal de la Gent Gran de Teià (C/ Riera, 90)
Hora: 19.00h

Dimecres 12 de març
Lloc
: Biblioteca Can Casacuberta de Badalona (C/ Mossèn Anton Romeu, 48)
Hora: 19.30h

Publicat el 5 de març de 2008

Llibres relacionats

El nou món de la Sandy

Publicacions l'Abadia de Montserrat

Website diseñado por Ivan Diaz