Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

El PECB, cap a l’horitzó 2015

El Projecte Educatiu de Ciutat de Barcelona (PECB), d’on l’Associació Lectura Fàcil n’és membre, es va reunir el dimarts 25 de gener . L’objectiu de la reunió era debatre  les prioritats que cal atendre en l’àmbit educatiu de la ciutat,  i les línies estratègiques i  finalitats del PECB per  a l’etapa 2012-2015.

Els diferents fòrums que conformen el PECB (Ciutadania i educació - Èxit escolar per tothom – Educació i immigració – Educació i lleure) es van reunir per reflexionar sobre aquestes prioritats educatives. Les entitats i professionals de cada fòrum van aportar les seves reflexions.

Les aportacions, juntament amb el document “La resposta educativa de Barcelona: responsabilitat” escrit pel professor de Filosofia Joan Manuel del Pozo, seran la guia per a redactar la nova Declaració del PECB.

El Consell Directiu del PECB debatrà i aprovarà aquesta Declaració el proper 14 de febrer. A partir d’aquí, es donarà a conèixer la nova Declaració i s’iniciarà el procés per incorporar d’institucions i entitats. El 15 de març es presentarà al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Etapa 2008-2011: Banc de recursos educatius

Tot i estar reflexionant i establint les bases per una nova etapa, el PECB 2008-2011 encara està acabant les seves activitats. El Fòrum Èxit Escolar, al qual pertany l’ALF, vol crear un Banc de Recursos, on apareguin tots els recursos educatius de la ciutat de Barcelona. Qualsevol entitat hi pot fer les seves aportacions.

Publicat el 26 de gener de 2010

Website diseñado por Ivan Diaz