Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Entrega dels Premis Literaris Rosetta

Iván Agengo, alumne de l’USEE (Unitat de Suport a l'Educació Especial) de l'IES Maragall de Barcelona, ha guanyat el primer premi de Poesia individual del “3r Certamen Literario Rosetta para personas con discapacidad intelectual o trastornos del espectro del autismo”, amb el poema “Animales del mundo”.

L’entrega dels premis es va celebrar el 15 d’octubre a la Facultad de Educación de la Universidad Complutense de Madrid.

Les entitats organitzadores dels premis literaris Rosetta són: Asociación Argadini, Fundación Orange, Fundación Seur i Fundación ONCE.
Les obres premiades en totes les categories (poesia individual, poesia grupal, narrativa individual, narrativa grupal, altres formats individual i altres formats grupal) s’han publicat en el seu format original i en Lectura Fàcil. El disseny i la coordinació del llibre ha anat a càrrec de Fundación Orange.

Podeu consultar totes les obres guanyadores en aquest link: http://www.argadini.es/tercercertamen2.html

Publicat el 19 d'octubre de 2010

Website diseñado por Ivan Diaz