Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

La Lectura Fàcil a Andorra

L’ALF ha presentat el projecte lectura fàcil al Principat d’Andorra. La presentació es va realitzar el passat 14 de juny, en col·laboració amb l’Associació de Bibliotecaris, Arxivers i Documentalistes d’Andorra (ABADA), al Centre Cultural La Llacuna.

Durant la presentació, a càrrec de la codirectora de l’ALF Eugènia Salvador, es van explicar els conceptes i objectius de la lectura fàcil, i es va donar a conèixer alguns materials i llibres LF. Es va voler remarcar que els textos i llibres de lectura fàcil no són ni resums ni estan buits de continguts, sinó que són adaptacions per fer accessible la lectura i comprensió a persones amb dificultats (gent gran, discapacitats, immigrants, etc.)

Aquesta era la primera vegada que el projecte Lectura Fàcil arribava al Principat d’Andorra. Els mitjans de comunicació andorrans en van fer una gran difusió.

Publicat el 17 de gener de 2010

Website diseñado por Ivan Diaz