Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

La Lectura Fàcil a l’Escola d’Hivern de la Biblioteca Pública

El 29 de gener s'inaugurarà la 6a edició de l'Escola d'Hivern de la Biblioteca Pública, a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

L'Escola d'Hivern és una activitat de formació per al personal de les biblioteques públiques de Catalunya, que inclou sis cursos reconeguts per la Universitat de Barcelona com a cursos d'extensió universitària.

El dimarts 2 de febrer, dins el curs "La biblioteca com a dinamitzadora social", Dolors Forcada, directora de la biblioteca Joaquim Montoy d'Alcarràs, presentarà com a Bona pràctica el club de Lectura Fàcil que s'organitza a la biblioteca per a persones majoritàriament immigrants. Dolors Forcada exposarà l'experiència del club que es va iniciar l'any passat i la bona acollida que ha tingut entre la població immigrant del municipi.

Irene Prades, directora de la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa exposarà la Bona pràctica "Biblioteca sense parets: biblioteca pública i discapacitats"; i Imma Casals, directora de la Biblioteca Casacuberta de Badalona parlarà del projecte "Llegim Junts: Servei de lectura i narració de contes als centres d'avis i discapacitats físics i psíquics de Badalona".
L'Associació Lectura Fàcil també hi serà present amb un estand per donar a conèixer la seva activitat i els llibres de Lectura Fàcil.

La 6a edició de l'Escola d'Hivern de la Biblioteca Pública s'inaugurarà el 29 de gener a les 10h, amb les conferències "Inmigrantes, lectura y biblioteca pública", a càrrec d'Hilario Hernández, director de la Fundación Germán Sánchez Ruipérez, i "Joves lectors i escriptors, avui", a càrrec de Daniel Cassany, professor de la Universitat Pompeu Fabra.


L'Escola d'Hivern és organitzada per la Subdirecció General de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i coordinada per la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la UB.

Publicat el 14 de gener de 2010

Website diseñado por Ivan Diaz