Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

La Xarxa de Lectura Fàcil s’internacionalitza

Durant l’any 2019 la Xarxa de Lectura Fàcil s’ha ampliat amb dues noves associacions, Lengua Franca d'Argentina i Palabras Claras de Colòmbia. D’aquesta manera la Xarxa obre fronteres i enforteix els vincles amb les associacions que promouen la Lectura Fàcil i l’accessibilitat a la lectura arreu del món.

 

Lengua Franca, fundada l’any 2016, promou l’accés a la informació i a la cultura de les persones amb dificultats lectores a Argentina. Entre d’altres projectes, ha iniciat la col·lecció “CincoCuentos en Lectura Fácil” amb obres d’autors argentins adaptades.

 

 

 

Palabras Claras, fundada l’any 2017, dona a conèixer el concepte i els materials de Lectura Fàcil a professionals que treballen amb col·lectius amb dificultats lectoresi ha contribuït a ampliar el catàleg de llibres LF amb el títol “Amores y mujeres en la independencia”.

 

 

 

Publicat el 5 de setembre de 2019

Website diseñado por Ivan Diaz