Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

L’ALF reconeguda com a Bona Pràctica Internacional per Design for all Foundation

La Fundació Internacional Design for all ha atorgat el Premi de Bones Pràctiques a dues iniciatives presentades per l’Associació Lectura Fàcil. Es tracta del Mapa de Lectura Fàcil i els serveis d’adaptació a llenguatge planer de documents informatius, administratius o legals.

Les dues iniciatives premiades es presentaran al Congrés Internacional UrbAccess a Paris els propers 10 i 11 de març.

El Mapa LF és un reconeixement a aquelles iniciatives i entitats que utilitzen la Lectura Fàcil com a eina d’inclusió social. Al Mapa s’hi poden trobar clubs de Lectura Fàcil, i les biblioteques o entitats on es realitzen, llibreries on comprar llibres de Lectura Fàcil, i entitats que promouen aquesta accessibilitat literària a col·lectius amb dificultats lectores.

A part de la vessant literària i de foment de la lectura, l’ALF també treballa a favor de l’accessibilitat informativa.  Adapta documents informatius, administratius i legals d’Administracions Públiques , empreses i entitats, a un llenguatge accessible: el llenguatge planer o ciutadà.

La Design for All Foundation és una entitat sense afany de lucre i d'àmbit internacional fundada el 2001, amb l’objectiu de promoure i difondre el disseny per a tothom. Atorga els  Premis Internacionals per reconèixer tots els esforços, grans o petits, que han portat a terme empreses, entitats, administracions i professionals de tot el món per demostrar que tota aplicació del Disseny per a Tothom/Disseny Universal contribueix a millorar la qualitat de vida de totes les persones.
 

Publicat el 30 de gener de 2015

Website diseñado por Ivan Diaz