Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

L’exposició LF en ruta per les biblioteques catalanes

L’exposició “10 anys fent nous lectors” que commemora l’aniversari de l’Associació Lectura Fàcil, ha iniciat un itinerari per les biblioteques catalanes.

L’exposició il·lustra la feina que l’Associació Lectura Fàcil ha desenvolupat en els seus 10 anys d’existència. Està formada per 6 pòsters, on s’explica què és la Lectura Fàcil, es mostren la tipologia d’usuaris, es donen exemples de clubs LF i d’altres activitats realitzades per l’ALF, etc.
Una de les primeres en acollir-la és la biblioteca de Viladecans, on hi estarà fins a principis de març.

L’exposició es va inaugurar al mes de setembre a la Facultat de Biblioteconomia de la UB, i actualment també es pot visitar a la seu del Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya. S’han realitzat diferents rèpliques perquè pugui voltar per les biblioteques catalanes.

L'exposicio LF ha estat possible gràcies al suport de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, el Servei de Biblioteques de la Generalitat i el Consorci de Biblioteques de Barcelona.

 

Publicat el 26 de febrer de 2013

Website diseñado por Ivan Diaz