Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Novetats editorials Desembre 2014

Us presentem les darreres novetats del catàleg LF. Recordeu que podeu adquirir els llibres a través de la nostra botiga on-line, a les llibreries de referència de Lectura Fàcil (consulteu el Mapa LF) o demanar-los en préstec a qualsevols biblioteca pública.
 

Portada Catalunya 1714 Lectura FàcilCatalunya 1714
Una història de guerra i traïcions

Autora: Eugènia Salvador
Il·lustracions: Toni Térmens
Editorial: La Mar de Fàcil

Dels fets més rellevants de la Guerra de Successió espanyola  fins a la batalla de l’11 de setembre de 1714. Un bon punt de partida per als qui vulguin aprofundir més en la història del nostre país.

 

Portada Cavall de guerra Lectura Fàcil

Cavall de guerra
Autor: Michael Morpurgo
Adaptadora: Núria Martí Constans
Editorial La Mar de Fàcil
Colección Aktual

El cavall és alhora narrador i protagonista d’aquesta novel·la, que transcorre durant la Primera Guerra Mundial. L'obra tracta sobre lleialtat, amistat, mort i desig de pau. Un bon llibre per commemorar els 100 anys de l’inici de la Primera Guerra Mundial.
 

Portada Un rellotge amb dues inicials lectura fàcilUn rellotge amb dues inicials
Autora: Sílvia Llorente Briones
Editorial La Mar de Fàcil
Col·lecció Aktual 

En Martí tenia 4 anys quan el seu pare va marxar al front. La seva veïna, la Tània, una jove professora de rus, no en sap res de la Guerra Civil, però de seguida s’interessa per conèixer la història del pare desaparegut. Junts revisaran el passat per recuperar la memòria històrica.

Publicat el 18 de desembre de 2014

Website diseñado por Ivan Diaz