Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Núria Martí guanya el 1r Premi de novel·la curta de Lectura Fàcil

'Les mateixes estrelles' de Núria Martí guanya el 1r Premi de novel·la curta de Lectura Fàcil. L'obra narra un fet històric que va marcar la vida de moltes persones: l'any 1939 Pablo Neruda va dur a Xile més de 2.000 persones que fugien de la Guerra Civil espanyola a bord d'un vaixell, el Winnipeg.

Núria Martí rebrà una dotació econòmica de 500 euros a compte de drets d'autor. L'obra serà editada per Publicacions de l'Abadia de Montserrat i formarà part de la col·lecció "Llegim" de Lectura Fàcil, promoguda per CCOO de Catalunya.

"L'aigua del Rif" de Montse Flores ha rebut una menció especial del jurat per la seva qualitat literària. L'obra explica la història de l'Ahmed, un adolescent rifeny que viu a Rubí, la relació amb la seva família i els seus amics.

El 1r Premi de novel·la curta de Lectura Fàcil és una iniciativa impulsada pel Servei Lingüístic i el Centre de Formació d'Adults (CFA) Manuel Sacristán de CCOO de Catalunya.

Publicat el 14 de maig de 2009

Llibres relacionats

Bajo el mismo cielo

La Mar de Fàcil editorial

Bajo el mismo cielo

La Mar de Fàcil editorial

E-book

Zeru beraren azpian

La Mar de Fàcil editorial

Les mateixes estrelles

La Mar de Fàcil editorial

Es madeishes esteles

La Mar de Fàcil editorial

Baixo o mesmo ceo

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz