Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Premi Bones Pràctiques dinamització lectora LF 2011

Des de l’Associació Lectura Fàcil volem premiar iniciatives de diferents àmbits  que utilitzin materials de Lectura Fàcil (LF) per promoure la lectura, la inclusió social i la democràcia  informativa, valors amb els quals s’identifica el projecte Lectura Fàcil.

Si sou una entitat, un centre educatiu, una biblioteca, etc. i treballeu amb materials LF, expliqueu-nos el vostre projecte. L’ALF valorarà aquelles iniciatives i entitats  que s’han mostrat actives en el foment de la lectura i la dinamització lectora, i les premiarà amb un lot de llibres LF.

Els lots de llibres s’entregaran durant un acte el mes de desembre,  on també es donarà a conèixer el guanyador del Premi de Novel·la Curta  de Lectura Fàcil. Les iniciatives guanyadores i d’altres que tinguin especial interès, es publicaran a la secció Bones Pràctiques del web de l’ALF.

El termini d’entrega és el 14 de novembre. Envia les teves propostes a lecturafacil@cobdc.org

Publicat el 8 de novembre de 2011

Website diseñado por Ivan Diaz