Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Premi Bones Pràctiques LF 2016

Un any més, convoquem el Premi de Bones Pràctiques
de Lectura Fàcil.

Si sou una entitat, un centre educatiu, una biblioteca, etc. i treballeu amb materials LF, expliqueu-nos el vostre projecte. Un jurat valorarà aquelles iniciatives i entitats que s’han mostrat actives en el foment de la lectura i la dinamització lectora, i les premiarà amb un lot de llibres LF.

 

 


L'objectiu és premiar iniciatives de diferents àmbits que utilitzin materials de Lectura Fàcil (LF) per promoure la lectura, la inclusió social i la democràcia  informativa, valors amb els quals s’identifica el projecte LF.

Els premis s’entregaran durant la celebració de la jornada de biblioteques inclusives, a principis del mes de desembre. Les iniciatives guanyadores, i d’altres que tinguin especial interès, es publicaran al web de l’ALF.

 

Què es considera una Bona Pràctica de Lectura Fàcil?

Una Bona Pràctica és un exemple de l’ús que se’n pot fer dels materials de Lectura Fàcil. És a dir, qualsevol iniciativa amb èxit que promogui la lectura, el coneixement o la inclusió social a través dels llibres i materials de Lectura Fàcil (clubs LF, blocs, accions de foment de la lectura en entitats, escoles o biblioteques, etc.). Podeu consultar alguns exemples a la secció Foment lector del web de l’ALF.

 

Com hi podeu participar?

Heu de d’enviar-nos la següent informació:
-  Un resum explicatiu de la iniciativa, l’ús que se n’ha fet i els resultats obtinguts
-  Material gràfic (fitxes, pàgina web, vídeos, fotos,...) que mostrin el desenvolupament de la iniciativa
-  Dades de contacte del centre i persona encarregada del projecte

 

Què es valorarà?

L’ impacte en el foment de l’hàbit lector
La continuïtat en el temps
La originalitat, les accions pioneres i innovadores en el seu àmbit social

 

Enviament

Associació Lectura Fàcil: lecturafacil@cobdc.org
Fins el 4 de novembre de 2016

 

Premi

1 Guanyador: lot de llibres valorat en 400€ (a escollir del catàleg LF)
3 Accèssits: 3 lots de llibres valorats en 250€ cadascun (a escollir del catàleg LF)

 

El Premi Bones Pràctiques de Lectura Fàcil compta amb el suport del Servei de Biblioteques de la Generalitat, la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona.

Publicat el 9 de juny de 2016

Website diseñado por Ivan Diaz