Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Premi de Novel·la Curta LF

T’agrada escriure? Tens una bona història i la vols veure publicada? Doncs participa al Premi de Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2014.El premi el convoca l’Agrupació d'Associacions de Lectura Fàcil (Associació Lectura Fàcil, Lectura Fácil Euskadi, Lectura Fácil Madrid i Lectura Fácil Castilla y León).

L’objectiu d’aquest Premi es cercar nous autors en Lectura Fàcil que apropin la literatura, la cultura i el coneixement a tothom. Una iniciativa amb la que volem contribuir a la inclusió social de persones amb dificultats lectores.

El premi consisteix en una dotació econòmica de 400 euros i la publicació de l’obra. La data límit d’entrega és el 26 de setembre de 2014.

Per participar-hi, consulta les bases del Premi. L’obra ha de seguir els criteris de Lectura Fàcil, en la mesura que sigui possible. Tot i així, es valorarà més la trama argumental i l’originalitat del tema. Pots descarregar-te una petita guia per seguir les pautes de Lectura Fàcil.

El guanyador es donarà a conèixer durant la trobada de Lectura Fácil que se celebrarà a finals d’octubre a Madrid. Les obres s’han d’enviar a la seu de l’ALF (Ribera, 8 Pral. 08003-Barcelona). Les oficines estaran tancades durant el mes d’agost.

Bases del Premi
Pautes de Lectura Fàcil

Publicat el 3 de maig de 2014

Website diseñado por Ivan Diaz