Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació de "L’Andreu, una infància marcada"

Moment de la presentació del llibre L'Andreu, una infància marcada a la llibreria AlibriL’Andreu, una infància marcada és el nou llibre de Maria dels Àngels Sellés, publicat per l’editorial La Mar de Fàcil.

El dijous 12 de desembre es va presentar a la llibreria Alibri de Barcelona amb la participació de l’autora, de la Dra. Elisa Ribalta, psiquiatra experta en conductes addictives, i la Dra. Carmen Tello, presidenta de l’Associació Catalana per a la Infància Maltractada.

El llibre narra en primera persona la vida i els records de l'Andreu i la seva mare que van patir maltractaments a mans del pare, a causa de la seva addicció a l’alcohol. Al llarg de les pàgines comprovem com resolen el conflicte amb l’ajut de l’entorn i dels professionals i com malgrat les seqüeles, aconsegueixen alliberar-se de les pors i portar, a la fi, una vida digna.

 

Publicat el 13 de desembre de 2019

Llibres relacionats

L'Andreu. Una infància marcada

La Mar de Fàcil editorial

Andrés. Una infancia marcada

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz