Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació de "L’Andreu, una infància marcada"

Moment de la presentació del llibre L'Andreu, una infància marcada a la llibreria AlibriL’Andreu, una infància marcada és el nou llibre de Maria dels Àngels Sellés, publicat per l’editorial La Mar de Fàcil.

El dijous 12 de desembre es va presentar a la llibreria Alibri de Barcelona amb la participació de l’autora, de la Dra. Elisa Ribalta, psiquiatra experta en conductes addictives, i la Dra. Carmen Tello, presidenta de l’Associació Catalana per a la Infància Maltractada.

El llibre narra en primera persona la vida i els records de l'Andreu i la seva mare que van patir maltractaments a mans del pare, a causa de la seva addicció a l’alcohol. Al llarg de les pàgines comprovem com resolen el conflicte amb l’ajut de l’entorn i dels professionals i com malgrat les seqüeles, aconsegueixen alliberar-se de les pors i portar, a la fi, una vida digna.

 

Publicat el 13 de desembre de 2019

Llibres relacionats

L'Andreu. Una infància marcada

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz