Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació del llibre "Cómo gestionar tu dinero" a Madrid

 L'Associació Lectura Fàcil i la Fundación ONCE han presentat el llibre de Lectura Fàcil “Cómo gestionar tu dinero” a Madrid. A l'acte hi van assistir més de 50 persones de diferents àmbits i entitats. Tots els assistents van rebre un exemplar del llibre com a obsequi.

L'acte el va presentar D. Jesús Hernández, director de Accesibilidad Universal de Fundación ONCE. Hi van intervenir D. José Luís Martínez, director general de Fundación ONCE; Juan Cid, president de FEAPS; i Eugènia Salvador, codirectora de l'ALF.

El llibre està destinat a un públic que per motius personals, familiars o socials no ha adquirit, o està en procés de fer-ho, els coneixements necessaris per assumir responsabilitats i tenir autonomia i seguretat en el dia a dia. Ofereix orientacions i consells pràctics per ajudar a gestionar els diners i evitar deutes. És un material plantejat per treballar a casa, a l'aula o amb els grups d'autogestors.

La publicació del llibre “Cómo gestionar tu dinero” (Col·lecció Tú puedes, editat per La Mar de Fácil) ha comptat amb la col·laboració de Projecte Aura, Fundación ONCE i FEAPS Navarra.

 

Publicat el 4 de març de 2013

Llibres relacionats

Com gestionar els teus diners

La Mar de Fàcil editorial

Cómo gestionar tu dinero

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz