Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentació "Habilidades sociales en el trabajo" a Tenerife

Des de l'Associació Lectura Fàcil i la Fundación Grupo SIFU, us invitem a la presentació del llibre  "Habilidades sociales en el trabajo" que tindrà lloc el pròxim 22 de feber a les 10:30h, al Museo de la Naturaleza y el Hombre (Calle Fuente Morales, s/n 38003, Santa Cruz de Tenerife).

Aquesta guia, que forma part de la col·lecció Tú pueces, pretén promoure la vida autònoma i incidir en les habilitats socials i les competències necessàries per aconseguir i mantenir un lloc de treball. 

L'acte, dirigit especialment a entitats i persones amb diversitat funcional, té com objectiu ensenyar el llibre com una eina imprescindible per millorar l'accés al mercat laboral de les persones amb discapacitat. També es dirigeix al teixit empresarial que, a l'hora de contractar col·lectiu en risc d'exclusió social i especials dificultats, ha de tenir en compte la manera que els candidats es relacionen amb el seu entorn, un aspecte que incideix directament al clima laboral. 

A la presentació hi haurà servei d'intèrpret de llengua de signes. 

S'obsequiarà amb un exemplar a tots els assistents. L'acte conclourà amb un refrigeri. 

Es prega confirmació a través d'aquest formulari d'inscripció.

 

Publicat el 29 de gener de 2018

Llibres relacionats

Habilidades sociales en el trabajo

La Mar de Fàcil editorial

Habilitats socials a la feina

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz