Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Presentacions de Shiru, la cabra de Bàseri

Beceite (Terol) i Corbera d’Ebre acullen una exposició de dibuixos i un col·loqui amb projecció de diapositives sobre el llibre de lectura fàcil “Shiru, la cabra de Bàseri” de la editorial Llibre Obert.
El llibre és un conte elaborat pels habitants de Bàseri, una petita comunitat de Nepal propera a l’Himàlaia. Narra la història de Reha, una nena que gràcies a la cabra Shiru venç a la seva madrastra i es casa amb un bon príncep. A més de la història i el valor artístic de les il·lustracions, creades pels propis nens de Bàseri, el llibre va acompanyat d’un pòster amb fotografies i un DVD on s’expliquen les difícils condicions de vida d’una comunitat arrelada a les muntanyes nepalís, però també la seva alegria i hospitalitat.
Llibre Obert destina el 20% dels beneficis de cada llibre venut a la construcció de millors equipaments per al poble de Bàseri (Nepal), un projecte que prèviament ha demanat la pròpia comunitat.
La presentació de Beceite està dins la setmana cultural del poble, i es farà a la sala de l’associació cultural El Palau. A Corbera d’Ebre l’exposició i col·loqui, amb projecció de diapositives, es podrà veure a la Biblioteca.

Presentació a Corbera d'Ebre
Lloc: Biblioteca de Corbera d’Ebre
Dia: Dissabte 12 de juny
Hora: 19:30h.

Presentació a Beceite (Terol)
Lloc: El Palau de Beceite
Dia: Dijous 10 de juny (col·loqui i projecció de diapositives)
       Del 7 al 13 de juny (exposició de dibuixos)
Hora: 18:30h.

Publicat el 8 de gener de 2010

Llibres relacionats

Website diseñado por Ivan Diaz