Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Representació teatral sobre Ramon Llull, en Lectura Fàcil

L’Associació del Personal de La Caixa va celebrar el passat 16 d’abril la seva jornada cultural. Entre les activitats realitzades, la companyia La Teatral va organitzar un taller de teatre per a nens i nenes titulat Tant de gust senyor Llull.

El taller i la representació teatral es va basar en el llibre de Lectura Fàcil “ Tant de gust de conèixer-lo, Sr. Llull” (Publicacions de l’Abadia de Montserrat), segons l’adaptació teatralitzada de M. Àngels Sellés, membre de La Teatral. Es va escollir aquesta obra per commemorar que enguany és l’any Llull.

Durant el taller els petits van memoritzar un petit text, es van pintar les màscares de l’animal que van escollir, i van actuar davant el públic assistent. 

L’obra va començar amb el personatge d’en Llull,  que explicava  passatges de la seva vida. Després en Fèlix, el peregrí del llibre de les Meravelles, es  presentava  i donava pas a l’escena primera de “El llibre de les bèsties”.

Un bonic acte on els nens que hi van participar, els pares assistents i el grup de La teatral van gaudir d’allò més.

Publicat el 28 d'abril de 2016

Llibres relacionats

Tant de gust... senyor Llull

Publicacions l'Abadia de Montserrat

Website diseñado por Ivan Diaz