Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Sala plena en la presentació de la col•lecció Tu Pots

La sala Cotxeres del Palau Robert va reunir ahir més de 40 entitats en la presentació dels nous títols de la col·lecció Tu Pots: "Com gestionar la teva llar" i "Tingues cura del teu benestar físic i emocional”.

Hi van intervenir Eugènia Salvador, codirectora de l’Associació Lectura Fàcil; Rosa Cadenas, presidenta de Dincat; i Ramon Lamiel, gerent de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD).

 També hi van participar els autors: Pep Ruf, pedagog del Servei de suport a la vida independent "Me’n vaig a casa" de Fundació Catalana Síndrome de Down; i Olga Pont, psicòloga d’Andi Down Sabadell.

Dues membres de l’Observatori de drets de Dincat, Alba Nieto i Dolors Torrents, van parlar sobre com els llibres de Lectura Fàcil els han ajudat a emprendre una vida independent, autònoma i plena. Grans testimonis que constaten la necessitat i la utilitat d’aquests materials.

L’acte va comptar amb la col·laboració de Dincat i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMD) de Barcelona.

La col·lecció Tu Pots, editada per La Mar de Fàcil, ofereix informació i consells per desenvolupar-se amb autonomia i seguretat davant situacions quotidianes. S’adreça especialment a un públic que no ha adquirit, o està en procés de fer-ho, els coneixements necessaris per assumir responsabilitats i superar les situacions del dia a dia.

Publicat el 27 de maig de 2015

Llibres relacionats

Cuida tu bienestar físico y emocional

La Mar de Fàcil editorial

Com gestionar la teva llar

La Mar de Fàcil editorial

Cómo gestionar tu hogar

La Mar de Fàcil editorial

Website diseñado por Ivan Diaz