Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Sí, pots llegir! Campanya de foment de la lectura

El Departament de Cultura de la Generalitat i l’Associació Lectura Fàcil inicien la campanya de foment de la lectura: “Sí, pots llegir!”.

Professionals de l’àmbit de la cultura, la comunicació, l’esport, la gastronomia i usuaris de llibres de Lectura Fàcil reflexionen sobre l’accés a la lectura de persones amb dificultats lectores.

La campanya s’inicia amb els vídeos de l’Ada Parellada i l’Albert, un alumne de l’escola d’educació especial Vida Montserrat d’Acidh; i l’Empar Moliner amb la Mari, una noia dominicana que ha après català al Consorci de Normalització Lingüística i és usuària del club de Lectura Fàcil de la Xarxa de Biblioteques de Cornellà de Llobregat. Els vídeos s’han enregistrat a la Biblioteca Caterina Albert – Camp de l’Arpa de Barcelona.

Objectiu de la campanya Sí, pots llegir!
Trencar barreres front la lectura, i donar a conèixer els llibres de Lectura Fàcil com una eina indispensable perquè la lectura arribi a tothom.

L’experiència d’aquests anys ha demostrat la necessitat de materials LF i la seva eficàcia a l’hora de despertar, recuperar o mantenir la capacitat lectora en persones que habitualment no llegeixen. Les dades així ho certifiquen: 11 editorials publiquen llibres LF, el catàleg té 160 títols, i 300 clubs de lectura utilitzen aquests materials.

Publicat el 2 de desembre de 2015

Website diseñado por Ivan Diaz