Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Tembo, una App per a nens amb dificultats lectores

Us presentem en Tembo, un elefant acabat de néixer i amb moltes ganes de conèixer món. En Tembo, el petit elefant és una App (aplicació per a mòbils i tauletes) dissenyada amb molta cura per afavorir l’aprenentatge de la lectura en nens a partir de 3 anys. Són 3 contes diferents amb activitats d’aprenentatge.

L’aplicació s’ha desenvolupat sota la supervisió de pedagogs i d’altres especialistes de l’àmbit de l’educació per respectar al màxim els estàndards d’inclusió educativa. L’ALF n’ha revisat els textos. En aquestes Apps tot està pensat i dissenyat per ajudar al nen a una millor comprensió lectora: els colors dels animals, el tipus de lletra, l’espai entre lletres i entre línies…

Els contes es poden llegir en 7 idiomes diferents: espanyol, català, anglès, alemany, francès, portuguès i italià, i també són adients per fer les primeres passes en la pràctica d’un segon idioma.

L’App de Tembo està disponible per iPhone, iPod touch i iPad. El primer dels contes és de descàrrega gratuïta. Han estat dissenyades per BubbleBooks, una editorial digital fundada a Barcelona el 2012, especialitzada en la creació d’aplicacions infantils que respecten la inclusió educativa.

Publicat el 4 de novembre de 2013

Website diseñado por Ivan Diaz