Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Trobareu més informació a l’adreça: http://www.lecturafacil.net/info/politica-de-cookies/.

Vídeo “Fomentem la Lectura amb Lectura Fàcil”

Ja es pot consultar el vídeo “Fomentem la Lectura amb Lectura Fàcil”, on s’explica què és la Lectura Fàcil, els usos que se’n poden fer dels seus materials, i algunes experiències d’èxit.

El vídeo es va gravar durant la Jornada sobre la Lectura Fàcil del 10 novembre de 2010 a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona. El Grup de Treball LF del Col·legi de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya va ser l’impulsor de la jornada, en col·laboració amb l’Associació Lectura Fàcil, el Consorci de Biblioteques de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

El vídeo és un resum de les possibilitats de la Lectura Fàcil dins de l’àmbit escolar, bibliotecari i social. També s’hi expliquen algunes experiències d’èxit de clubs de Lectura Fàcil amb diferents públics (gent gran, reclusos, escolars, immigrants). El vídeo s’ha realitzat amb el suport da la Diputació de Barcelona.

Publicat el 22 de febrer de 2011

Website diseñado por Ivan Diaz